Reiki

- Sistema de sanació Tibetà, molt antic. És el mètode més simple que existeix per reequilibrar la energia de la persona, com a global.litat.

- La simple col·locació de les mans del terapeuta experimentat, sobre determinades zones, produeix efectes immediats de relaxació i pau per al pacient, que facilitarà molt la seva recuperació.

- Augmenta la capacitat d’auto-sanació.

 

CURSOS DE REIKI

  - El Reiki és un art de sanació i una manera de viure més plenament, aprofitant millor l’energia de l’univers.
  - La tècnica d’aplicació és molt senzilla i la pot aprendre qualsevol persona de bona voluntat, sense cap coneixement sanitari especial. Redueix l’estrès i l’ansietat, augmenta la nostra concentració i fa que ens sentim vitals i plens d’energia.
  - És per tot això, que, sovint, fem cursos de Reiki al nostre centre, ja que volem difondre aquests antics coneixements i fer-los arribar al major nombre de persones possible.

   - El Reiki s’aprèn en 3 nivells (anomenats graus) totalment independents entre ells.

  - El Primer Grau dóna les eines necessàries per experimentar el Reiki en nosaltres mateixos i, també, per ajudar d’altres persones. Els efectes son molt positius i ens ajuden en el nostre creixement personal.
  - El Segon Grau és per tots aquells practicants de Reiki que s’involucren molt especialment en aquesta vivència i necessiten un coneixement més profund i  conscient de tot el que poden descobrir a través de l’energia universal.
 

- El Tercer Grau es reserva per les persones que, després de molts anys de pràctica del Reiki, senten l’impuls de transmetre aquests coneixements als altres. Per això s’anomena MESTRIA del Reiki.

  - Aquests cursos es convoquen sempre en caps de setmana i els grups són reduïts (6-8 persones), la qual cosa fa que hi hagi un aprofitament màxim del temps que passem junts.
  - Es fan grups especials de pares i nens (a partir de 8 anys) que desitgen compartir en família aquesta experiència tan gratificant.

 

 

 
                  Fotografies:
     
   
     
     
     

Massatges CarmeRigat.com  Copyright 08 Carrer Sant Felip 18 Escala A 1r 2ª, El Masnou, Maresme  -   Tf: 93.540.89.93