!!                 
PÀGINA INICIAL MASSATGES CARME RIGAT

 

CURSOS DE REIKI

   
  - El Reiki és un art de sanació i una manera de viure més plenament, aprofitant millor l’energia de l’univers.
  - La tècnica d’aplicació és molt senzilla i la pot aprendre qualsevol persona de bona voluntat, sense cap coneixement sanitari especial. Redueix l’estrès i l’ansietat, augmenta la nostra concentració i fa que ens sentim vitals i plens d’energia.
  - És per tot això, que, sovint, fem cursos de Reiki al nostre centre, ja que volem difondre aquests antics coneixements i fer-los arribar al major nombre de persones possible.

   - El Reiki s’aprèn en 3 nivells (anomenats graus) totalment independents entre ells.

  - El Primer Grau dóna les eines necessàries per experimentar el Reiki en nosaltres mateixos i, també, per ajudar d’altres persones. Els efectes son molt positius i ens ajuden en el nostre creixement personal.
  - El Segon Grau és per tots aquells practicants de Reiki que s’involucren molt especialment en aquesta vivència i necessiten un coneixement més profund i  conscient de tot el que poden descobrir a través de l’energia universal.
 

- El Tercer Grau es reserva per les persones que, després de molts anys de pràctica del Reiki, senten l’impuls de transmetre aquests coneixements als altres. Per això s’anomena MESTRIA del Reiki.

  - Aquests cursos es convoquen sempre en caps de setmana i els grups són reduïts (6-8 persones), la qual cosa fa que hi hagi un aprofitament màxim del temps que passem junts.
  - Es fan grups especials de pares i nens (a partir de 8 anys) que desitgen compartir en família aquesta experiència tan gratificant.
                 

FIRA DISMA

             
.
  - Fa molts anys que col·laborem desinteressadament amb la FIRA DISMA (Disminuïts psíquics del Masnou) ajudant a recaptar diners per aquesta associació benèfica, que dóna suport a tantes famílies amb fills discapacitats.
  - El nostre petit gra de sorra són els guanys que fem a la nostra carpa de massatge i la venda de números pel sorteig de tractaments al nostre Centre.
 

- Les persones que visiten la fira, passen una bona estona, fan salut, i, a més, ajuden que la recaptació final sigui, any rere any, tot un èxit.

  - Us hi esperem a tots el primer diumenge de Juny (sortirà anunciada la data exacta a la nostra web).
                 
Aula dels cursos Fira DISMA Fira DISMA Fira DISMA

FIRES COMERCIALS I DE SANTA LLÚCIA

 

Ens agrada sortir al carrer i ens agraden les FIRES.

Ja fa 5 anys que anem participant activament a les Fires Comercials organitzades per la Federació del Comerç del Masnou  (durant el mes de maig al port del Masnou) i ,també, a la clàssica Fira nadalenca  de Santa Llúcia (el mes de desembre al Pati del Casino).

Presentem novetats de productes saludables per a regalar i  donem a conèixer promocions de tractaments, vàlides els dies de la Fira.

A cada fira sempre tindreu la possibilitat de gaudir d'una sessió de massatge de 10 minuts a la nostra cadira ergonòmica ideal per les sessions curtes.

 

 

 

XERRADES INFORMATIVES

 

Paralel·lament als cursos de Reiki que tenen una durada de tot un dia, fem  xerrades/col·loqui de tractaments o temes relacionats amb les teràpies naturals. D'aquesta manera, podem aprofundir en alguns tractaments com les Flors de Bach i el Reiki o la Osteopatia.

Les xerrades les fem al nostre Centre els divendres de 20 a 21.30. També hem realitzat trobades per parlar de les Flors de Bach a la Casa Natàlia (Flors i Detalls a Badalona)

QUI SOM

EL CENTRE
TERÀPIES
Val regal
NOTÍCIES
ON SOM - HORARIS
PARAULES PER MEDITAR

LINKS - WEBS RECOMENADES

Massatges CarmeRigat.com  Copyright 08 Carrer Sant Felip 18 Escala A 1r 2ª, El Masnou, Maresme  -   Tf: 93.540.89.93